Om oss > Våre saker

Våre saker

Vi har mange saker som støttes både lokalt og gjennom Norske Kvinners Sanitetsforening sentralt

Ålesund Sanitetsforening har fokus på nærmiljøet og støtter gjerne saker som ligger under våre hovedsatsingsområder, bl.annet barn og unge og kvinners helse og livsvilkår.

Vi støtter forskning, bl.annet på kvinners helse med flere titalls millioner hvert år,i samarbeid med Extrastiftelsen.

Vi har fokus på barn og unge og støtter gjerne tiltak som gjelder dette, med tildeling av økonomiske midler.

I 2016 var vi bl.annet engasjert i arbeidet med å forsøke å stoppe flytting av premature barn fra Ålesund til St.Olav i Trondheim.

Vi støttet aksjonen "De små vil også se" og mange postitive tiltak for barn og unge.

Sentralt har Norske Kvinners Sanitetsforening stor fokus på "Skjønnhetstyranniet"